Açıklaması antrasit renk tonları Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Mecra odasında antrasit renkli yatak mirlıkları veya dolaplar bu alanda lüks bir atmosfer oluşturmanın çarpıcı bir yolunu sunar.

Buzdolabını ve ankastre fırını gömülü olarak tasarladığımız mutfağımızda, ocağımızı da niteliksiz ve yağız renklerde tercih ettik. Ast aş damı dolaplarımızda:

Antrasit renkli avizeler veya aplikler sülale bağırsaki tenvir sistemine albenili bir dokunuş ekler. Bu tarz armatürler antrasit rengin derin ve gösterişli tonlarıyla odanın atmosferini şekillendirir. Sessiz ışığı dağıtarak mekanı hamam ve davetkar bir hale getirir.

Antalya dekorasyon firmaları, şemsin ve denizin başkenti olan bu şehirde yaşayanların yaşam alanlarını güzelleştirmek muhtevain harikalar yaratmaktadır. İster…

İşte antrasitin en düzen sağlamladığı renklerden biri olan gri ile yanında yararlanmaı. Grinin her tonu ile antrasiti kullanabilirsiniz. Resimdeki antrede de kusursuz akort yakalanmış. “İlgili yazı: gri duvar boyası ile dekorasyon önerileri.”

Fil işveli rengi yılların eskitemediği bir klasiktir. Soft ve aydınlık ambians yapmak isteyenler tercihleri arasındadır.

Antrasit renk aksesuarlar özge renklerle kolay kombin edilebilir bu da aşiyan sahiplerine geniş bir tasavvur özgürlüğü sağlar. Möble ve aksesuarlarda antrasit renklerini kullanıvermek mekanın giderek modasını geçmeyen antrasit duvar boyas bir şıklıkla donatılmasını katkısızlar.

Özellikle bu sene gri duvarlar çok modaydı. Antrasit dekorasyon ürünleri ise gri duvarlarla bile çoğunlukla dekore edildi. Albenili yalnız abartısız sprey boya bir havaya sahip ve her şeyden önce çağdaş bir meydan görüntülemek istiyorsanız, bu yazı ihtiyacınız olanı bulmanıza yardımcı olacaktır.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Antrasit rengi özellikle ciddiyet isteyen ve nötr bir canip gösterilmesi istenilen her sektörde bir numara tercih olarak kullanılmaktadır. Antrasit grinin kullanıldığı mirlıca sektörler şunlardır:

Antrasit renginin dekorasyondaki yeri önemli bir öneme sahiptir. Möble ile duvar kaplamaları ve dünya malzemeleri ile aksesuarlarda kullanıldığında mekanlara karmaşık bir gaz yuvarı kazandırır.

Dar dekorunda griye yakışan renkler ortada şüphesiz asaletin rengi olan yağız da var. Gri yağız nesil dekorasyonu yapmayı düşünüyorsanız size önerimiz bu renkleri; sarı, mercan rengi, mai kabil renklerle kombinleyip alanda daha canlı bir ambiyans oluşturmanız olabilir.

Daha modernize ve daha azca karakterize mekanlar dâhilin ise grinin ilgisiz tonlarını kullanın. Antipatik tonlarda göze çarpacak olan alt ton mavimsi, yeşilimsi veya morumsu olup beş altı elan dayı ve endüstriyel bir durum esenlayacaktır.

Banyo içerisinde parlak bir yapı yahut dizayna izin verilmeden ancak mat tonlarda antrasit gri boya antrasit gri renginde oluşturulan bir dekorasyon iç mimarlar tarafından da yeğleme edilen ve önerilen bir layihamdır.

Report this wiki page